Espaço Luanda
Espaço Luanda

Espaço Luanda
Espaço Luanda

Espaço Luanda
Espaço Luanda

Espaço Luanda
Espaço Luanda

1/10

ESPAÇO LUANDA

RESTAURANT

The biggest challenge of this project was to make the user, when entering the new environment, to believe that it is in a completely different restaurant from the previous one. In order not to compromise the full functioning of the establishment, it was decided to do a "lifting" without a massive interior renovation. The golden curtains redefine the airspace boundary and contrast with the walls in color red “oxblood". The concept of Angolan connotation, chosen for the new Espaço Luanda, is singularly represented by the application of the Sona drawings (from the Tchokwe people) in the chandeliers and windows of the interior eating area. With a client who appreciates African art, besides the Exhibition Gallery, throughout the restaurant, from the esplanade to the bathrooms, are exhibited photographs representing the people and the local culture.

LOCATION

Luanda, Angola 

YEAR

2018

INTERVENTION AREA

599.13 m ²