Telecom Pelourinho Store
Telecom Pelourinho Store

Telecom Pelourinho Store
Telecom Pelourinho Store

Telecom Pelourinho Store
Telecom Pelourinho Store

Telecom Pelourinho Store
Telecom Pelourinho Store

1/7

TELECOM

PELOURINHO

STORE

COMMERCE / SERVICES

The interior architecture project of the Pelourinho Store is part of a first approach to the conversion of the service spaces of the company.

Creating a new physical image with identity and better functioning of its facilities was the basis intention in this project.

The logo of the Company, in its oval form, was recreated spatially:

Having a complete perception of the space, making it as wide as possible, reading its design and clearly identifying the areas where the customer must go to discuss each subject, designed the space planned.

The store is organized on two floors:

 

The 1st floor is intended for costumer service and general information and for collection services of the company.

 

The 2nd floor is reserved for personalized service, call-center, offices and sanitary facilities.

The materials used - plain glass, matte glass, brushed steel, wood, walls as shop windows of products and services, in a very bright space, bet on an image of transparency that wants to develop and in a contemporanity that adjusts to the technologies of communication , which the company is linked.

The colors of ANGOLA TELECOM are the basis of the color palette used in the project.

LOCATION

Pelourinho square, Luanda, Angola

YEAR

2007

INTERVENTION AREA

333.06 m² (maximum limits 13.74 m x 27.31 m)